top of page
Søg
  • Ulrik Andreassen

Den første uge

Så er den første uge allerede gået og alle hvalpe stortrives. Vores fokus har været på at sørge for de bedst mulige betingelser for Zola, som jo er på en kæmpe opgave med at fodre 12 små sultne munde. Hendes appetit er heldigvis enorm og vi sørger for at der hele tiden serveres mad og vand i en lind strøm. De første par dage forlod hun stort set ikke fødekassen, men som dagene går, holder hun længere pauser væk fra hvalpene. Det er tydeligt at se hun nyder at ligge lidt for sig selv og samle kræfter uden at der kravler nogen rundt oven på hende:-). Vi har også haft hende med på korte gåture rundt i skoven.



Hver aften tjekkes hvalpenes vægt så vi hele tiden kan følge med i om de vokser som de skal. Det gør de heldigvis, og alle mand har minimum fordoblet deres fødselsvægt, så det går virkelig stærkt.

Det er ikke kun vægten som bliver større, lydniveauet er også steget markant og hvor der i de første dage kun kom små grynt fra hvalpene kan de nu virkelig give lyd fra sig, hvis der er noget de er utilfredse med. De nærmest skriger og man ikke er i tvivl om at én er kommet for langt væk fra flokken eller at Zola ikke lige lægger sig hurtigt nok efter hun har været ude af kassen.

Hvalpene er også blevet registreret hos Dansk Kennel Klub, og i den forbindelse har de også fået deres officielle navne som kommer til at stå på stamtavlen. Vi har valgt at at opkalde dem efter afrikanske landes hovedstæder, for at markere racens tilknytning til Afrika. Desuden har vi også selv været i de fleste af byerne og vi mødte første gang racen i Sydafrika tilbage i 1996 og har væres ramt af Ridgeback feber lige siden...

Pigerne er kommet til at hedde: Luanda, Kampala, Nairobi, Pretoria, AddisAbeba og Brazzaville. Drengene hedder: Cairo, Kigali, Khartoum, Juba, Lusaka og Kinshasa.


Her er et udpluk af billeder fra den første uge



Er du interesseret i en hvalp er du meget velkommen til at ringe på 3056 3030 og høre nærmere.

118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Uge 2+

bottom of page